Hosting og andre serviceydelser

Når du lader ecase udvikle et nyt website til dig, anbefaler vi at du hoster sitet hos os. Vi kan tilbyde et webhotel, der er specielt designet til Joomla CMS sites og som har specifikationer, der opfylder alle krav til Joomla designede hjemmesider.

ecase kan tilbyde følgende webhotel løsning:

Webhotel

Webhotel Small
kr. 0 pr. md.

1 domæne
1 mysql database
5 GB plads
25 GB trafik
10 emails + 10 alias
Adgang til kontrol panel
Daglig backup
Gratis genoprettelse

Webhotel Medium
kr. 0 pr. md.

5 domæne
5 mysql database
10 GB plads
50 GB trafik
50 emails + 50 alias
Adgang til kontrol panel
Daglig backup
Gratis genoprettelse

Webhotel Large
kr. 0 pr. md.

10 domæne
10 mysql database
25 GB plads
100 GB trafik
100 emails + 100 alias
Adgang til kontrol panel
Daglig backup
Gratis genoprettelse

Sikkerhedspakke
kr. 0 pr. md.

Gennemgang af dit website for kendte sikkerhedsproblemer
Eftersyn af systemfiler, strukturer og hosting miljø
Implementering af sikkerhedsværktøjer
Overvågning dit site
Ved angreb løser vi problemet
Vurdering af adgangssikkerhed
Opdatering af kernesystem (Joomla)
Opdateringer af 3. parts produkter.

Slider

Betingelser

Leje af webhotel løber 12 måneder med mindre andet er aftalt. Der bestilles og betales for 12 måneder forud. I tilfælde af opsigelse godtgøres ubenyttet lejeperiode ikke

Webhoteller lejes af ecase, som er reseller for DigiHost.

Leveringstid på webhoteller er indenfor 2 dage.

ecase påtager sig intet ansvar for driftstab eller andre omkostninger i forbindelse med, at enten hardware eller netværk er skyld i nedetid for webhoteller. Nedetiden tilstræbes selvfølgelig så lav som muligt.

Opsigelse af webhotelleje skal være ecase i hænde senest 30 dage før udløb af en aftaleperiode. Er dette ikke opfyldt forlænges lejeperioden med ny periode.

Når ecase er påbegyndt fremstilling af webhotel og tilpasning af det bestilte domæne, frafalder den lovbestemte fortrydelsesret. Dette har kunden accepteret ved bestilling af domæne og webhotel.

ecase påtager sig intet ansvar for eller rettigheder til materiale eller indhold oprettet af vores kunder. I tilfælde af at indhold og/eller materiale bryder lovgivningen, kan ydelsen af vores services uden yderligere varsel afbrydes.

Webhoteller er leveret inklusiv en given månedlig trafik. Overskrides denne grænse, opgraderes automatisk til trafikniveauet lige over. Kunden faktureres for den pågældende måned, hvor trafikoverskridelsen har fundet sted. ecase forpligter sig naturligvis til at informere kunden om trafikreguleringen. Kunden skal selv anmode om nedsættelse af grænsen.

ecase tager forbehold for prisændringer, leveringsforsinkelser, tekst- og prisfejl på hjemmesiden samt andre forhold uden for vores kontrol.

ecase.dk

Sædekildegårdsvej 1
5250 Odense SV
T: 28 91 99 01
ecase@ecase.dk

Om ecase.dk

Siden 2001 har ecase lavet gode, velfungerende hjemmesider. Virksomheden drives med gejst og entusiasme, hvor gode relationer og kundetilfredshed er de vigtigste nøgleord. Hos ecase er man i gode hænder.