Udvalgte referencer

askegaardenAskegården er fra 1798 og har været landbrugsejendom indtil for 15 år siden. Stedet har de sidste 10 år gennemgået en omfattende renovering. Gården bruges i dag som ferielejligheder.

 

urbaniacphUrbania er en nystartet forening med det formål at skabe en nytænkende boligform i byen. Vi ønsker at udvikle alternativer til de bomuligheder, der findes i byen i dag.

bondebjerget2Bondebjerget er et stort bofælleskab i Bellinge ved Odense, som består af 80 huse og 4 fælleshuse.

Sitet er både en informativ side til publikum, og især til mennesker, der ønsker at flytte ind i Bondebjerget. Hjemmesiden består også at et omfattende intranet, der giver beboerne interne informationer.

taxafynTaxa Fyn er en sammenslutning af taxiselskaber på Fyn. Sitet henvender sig til offentligheden/kunder, som vil bruge Taxa Fyns service og kørselsordninger. Hjemmesiden er også et intranet for vognmænd og chauffører, der herigennem holdes orienteret om stort og småt.

ecase.dk

Sædekildegårdsvej 1
5250 Odense SV
T: 28 91 99 01
ecase@ecase.dk

Om ecase.dk

Siden 2001 har ecase lavet gode, velfungerende hjemmesider. Virksomheden drives med gejst og entusiasme, hvor gode relationer og kundetilfredshed er de vigtigste nøgleord. Hos ecase er man i gode hænder.